TEMPAHAN JAHITAN MANIK & LABUCI

By: lilyrahman fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 24-Nov-2009 03:18 Email | Share | Bookmark
Sakura_Hanie

 
 





Ok Hanie..baju awak dah siap untuk di pakai di hari raya adha....

Quote:


Mira glitz= thanks miera…miera punya pun apa kurangnya…

Dzila= kak lily suka ada satu dsign yang akak buat tu…tapi tak sempat nak buat lagi..apa ye nama design tut ak ingat lah baju dia kaler itam putih..admire dengan design tu…

lieyzaa= lily dah tengok dah lieyzaa punya d sign… lawalah kemas jer jahitannya …

Sarimah= terima kasih kak. Saya suka tengok baju raya eina punya bunga.. ……




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net