TEMPAHAN JAHITAN MANIK & LABUCI

By: lilyrahman fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 16-Oct-2008 05:20 Email | Share | | Bookmark
Double Layer -Isyatun

 
 







Wednesday, 15-Oct-2008 06:10 Email | Share | | Bookmark
lace double beads _ Marsya

 
 
Baju ni untuk Kak Marsya....thanks for your comment...nanti jangan lupa pakai baju ni masa warna-warni Aidilfitri & Deepavali yea









Quote:

mama rus=saya ni baru jer..thanks for your support..

Intan=ha jangan main-main aku sekarang nak mengatasi mentor aku si noramanik tu ha...ko bila lagi?bukaklah satu..

Salina=thanks Salina...dia sama jer dengan single layer cuma buat 2 kali layer





Thursday, 9-Oct-2008 04:18 Email | Share | | Bookmark
DOUBLE LAYER - HANIM

 
 
 
View all 4 photos...
Ini adalah contoh manik simple yang di buat lagi seminggu nak raya









Quote:
noramanik=tula...bercinta betul nak buat fotopages ni...dari sehari ke sehari tertangguh..


Wednesday, 10-Sep-2008 09:07 Email | Share | | Bookmark
MANIK TABUR FOR TRINITY CUTE

 
 






Quote:
Sheema=mula-mula tu tak tau nak jahit macamana....last-last jadi macam ni plak..Apa pun thanks..manik u pun cantik-cantik juga...


Wednesday, 10-Sep-2008 08:48 Email | Share | | Bookmark

Just For Mak Cik Maznah
 
 






Quote:


Kak Saridah= He..he…lama tak jumpa akak kan?Bila lah nak jumpa ni..Apapun lily tak boleh lawan akak punya jahitan sebab akak punya dah ada award dah…jeles lah kak ida..



[<<  <  1  2  3  4  [5]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net