TEMPAHAN JAHITAN MANIK & LABUCI

By: lilyrahman fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  >  >>]    [Archive]
Thursday, 27-Nov-2008 07:53 Email | Share | | Bookmark
Glitter Flower

Bahagian lengan
Bahagian badan
Badan & Tangan
Fuh lega baju ni dah siap…Kak Zura nak pakai 25 December 2008.

Dear Kak Zura, murah rezeki akak….terima kasih yea bank in duit kat acc lily.










Quote:
Zalizan= terima kasih..kak bahagian lengkok tu jangan matikan...


Miera= tak rumit..step dia sama ngan tali air ngan jelujur...



Friday, 21-Nov-2008 04:56 Email | Share | | Bookmark
Pearl single layer_Hanim

 
 
 
Kak Hanim terima kasih kerana menghantar lagi tempahan kat lily...

Baju ni kak hanim nak pakai masa wedding sister in law dia di Sabah pada 29/11/08.Kak Hanim hanya nak di leher dan tangan sahaja...sulaman tu memang dah sedia ada...Nasib baik siap semalam...risau gak sebab manik silver lily tak cukup.heh..heh...nasib baik mentor aku ada banyak stock....kalau tak hari Isninlah lily bagi kak hanim...Kak Hanim nak cepat sebab dia nak dry cleaning baju ni so takut plak tak sempat siap nanti..

Kak Hanim ni memang jenis tak suka di bahagian leher ni nampak kosong....senang kata dia ni seorang yang perfectionist.So dia nak yang simple dan manik nak yang sama seperti warna sulaman itu...so inilah haslnya....









Quote:


Miera=He..he..dia pun suka..Risau gak sebab kak Hanim nak siap cepat.nasib baik dah ada stock 1 hari jer siap

Aisyah= Akak blasah jer pakai pearl tu…dia kata Ok akak terus proceed



Thursday, 16-Oct-2008 08:37 Email | Share | | Bookmark
Lingkaran Kasih-Kak Asliah

 
 
Baju ni untuk Mak Ngah Qaseh....jait last minute gak. Inilah hasilnya sebab nak cepat nak balik Kg di Benut Johor.





Quote:

amira=a'a...adik kak nora.terima kasih ameera lily pun suka ameera punya baju ala-ala baiduri passion tu..kemas and creative buat design tu. ..


Thursday, 16-Oct-2008 07:01 Email | Share | | Bookmark
Double Layer_Sheema

 


Thursday, 16-Oct-2008 05:33 Email | Share | | Bookmark
Double layer_Angah

 
Angah hanya nak jahit di tangan sahaja.



[<<  <  1  2  3  [4]  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net