TEMPAHAN JAHITAN MANIK & LABUCI

By: lilyrahman fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Dec-2008 04:18 Email | Share | | Bookmark

 
Ini baju cikgu kepada jiran kak nora...



Monday, 22-Dec-2008 04:03 Email | Share | | Bookmark



Friday, 12-Dec-2008 06:56 Email | Share | | Bookmark
Vee Passion_Fazila

Bahagian Tangan
Lily, akak ada satu baju nak bagi ko jait nih

Bila nak pakai?

Aku nak pakai minggu depan sempat ker

Erkkkkk akak nak macamana??

aku nak macam nih ( buka fotopages noramanik corak vee passion)

Oklah saya try sebab tak pernah lagi buat design macam ni.

pada keesokkan harinya.....

bawak ker baju aku???

alamak kak ila ni gaya macam nak hari ni jer siap...pressure aku seh...

oklah orang jait..nasib baik design senang..dont worry esok lily hantar...

so inilah hasilnya harap dia berpuas hati...

psst betul kata noramanik kak ila ni memang orang kenal dia dengan sikap perfectionist tahap dewa sebab tulah noramanik cepat-cepat siapkan baju dia.. jangan marah yea kak ila....i love u too




Tuesday, 2-Dec-2008 00:45 Email | Share | | Bookmark
Pearl daisy

Bahagian leher
Combination with pearl
 
Baju kali ini untuk kawan mak yang berada di Skudai Johor. Ada lagi sepasang dia hantar nak sekali dengan baju ni…alamak…sempat ker ni??










Quote:
Trinity=baju pemenang akan di jahit mengikut turn (dah pos ker belum)....terima kasih kerana sudi entry ke lilymanik.fotopages.com



Quote:
Cukiwa=Tiruler sally...saya tak kisah...support beaders kan tukar-tukar idea..bila nak turun KL?




Thursday, 27-Nov-2008 08:42 Email | Share | | Bookmark
Kebaya bersejarah

cuba teka????
Baju Kebaya ni ada sejarah...menurut cerita tuan punya baju, kebaya ini di pakai semasa hari raya pertama...semasa tengah iron, tetiba iron tu rasa berat jer..rupa-rupanya iron sudah makan itu baju da..kesian dia...nak tak nak terpaksa pakai sebab baju kebaya ni dibuat khas untuk raya pertama sahaja..so raya kedua baju raya lain plak dan begitulah hari hari raya yang seterusnya...

Tak kanlah baju ni nak pakai sekali kan...rugilah sebab baju ni beli kat Bandung. So tuan punya baju ni pun suruh lah letak manik untuk cover yang berlubang tu...

I cuma jahit di bahagian bawah sahaja pas tu bawa pergi office sama ada rahimah nak proceed sampai atas bahagian baju atau tak..

So inilah hasilnya dia tak nak glamour sangat nanti baju ni dia segan nak pakai kat office…

Cuba u all cari bahagian mana yang berlubang yang di cover dengan Acrylic stone tu...siapa yang dapat cari I bagi something



Quote:
Zalizan= akak salah…heh heh

Miera= kelakarlah miera ni...miera pun salah.... yang kedut tu bukan la...

Miera= dah ada pemenang dah cik miera...

Trinity= saya macam biasa dengarla nama trinity ni.... tahniah ye trinity anda telah berjaya menjawab teka teki ini:horay: seperti yang telah di janjikan sila hantar sepasang baju kepada saya atau hubungi saya untuk jahitan sulaman manik secara percuma.



[<<  <  1  2  [3]  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net