Want your
own Fotopage?








 
TEMPAHAN JAHITAN MANIK & LABUCI

By: lilyrahman fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-May-2010 03:01 Email | Share | | Bookmark
Ilham Pesona

 
 
 
Assalamualaikum..

Lamanya tak update...ini pun di dikerah oleh noramanik suruh update I punya FP... thanks sis kalau tak ada u hmmmm macam bersarang lah FP ni.Ada lagi tau design yang tak update...kalau free nanti I update lagi k..






[/code]


Tuesday, 24-Nov-2009 03:18 Email | Share | | Bookmark
Sakura_Hanie

 
 





Ok Hanie..baju awak dah siap untuk di pakai di hari raya adha....

Quote:


Mira glitz= thanks miera…miera punya pun apa kurangnya…

Dzila= kak lily suka ada satu dsign yang akak buat tu…tapi tak sempat nak buat lagi..apa ye nama design tut ak ingat lah baju dia kaler itam putih..admire dengan design tu…

lieyzaa= lily dah tengok dah lieyzaa punya d sign… lawalah kemas jer jahitannya …

Sarimah= terima kasih kak. Saya suka tengok baju raya eina punya bunga.. ……




Monday, 16-Nov-2009 04:14 Email | Share | | Bookmark
Shimmering Flora_Rabiatul

 
 
Dah siap pun SF B untuk di pakai pada hari Raya Aidil Adha....







Quote:


Wawa= hi wawa terima kasih kerana sudi singgah di FP lily...wawa bagilah email atau no tel...macam mana lily nak contact



Friday, 23-Oct-2009 08:29 Email | Share | | Bookmark
Seroja

 





Monday, 12-Oct-2009 06:05 Email | Share | | Bookmark
Glitter flower

 


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net